Upgrading sustainable energy communities in mayor adapt initiative by planning climate change adaptation strategies
  • Urbino
  • Ancona
  • Jesi
  • Macerata
  • Rovinj

Ποιοι είμαστε

Το εταιρικό σχήμα περιλαμβάνει 4 κράτη μέλη της ΕΕ (Ιταλία, Κροατία, Ελλάδα και Ισπανία).

Συντονιστής Eταίρος:

  • Αναπτυξιακή της Περιφέρειας Marche

Συμμετέχοντες Εταίροι:

  • Περιφέρεια Istria
  • Αναπτυξιακή Εταιρεία Istria
  • 20 Ευρωπαϊκοί Δήμοι, 12 από την περιφέρεια Marche, 6 από την περιφέρεια Istria, μια από την Ελλάδα και μια από την Ισπανία.



Life Sec Adapt - With the contribution of the Life Programme of the European Union.
The document reflects only the author’s view and the Agency is not responsible for any use that may be made of the information it contains..
Credits - Cookie policy -  Copyright © 2016-2024 - [id]